Samen Verdelen en SABIC bundelen krachten
Foto:

Samen Verdelen en SABIC bundelen krachten

BERGEN OP ZOOM - Het coronavirus gooide dit jaar roet in de kerst zoals we die zo graag vieren. Ook Stichting Samen verDelen ondervond dit. “Helaas konden we vanwege corona dit jaar geen kerstdiner organiseren. Iets wat we uiteraard erg betreuren. Want een diner met 250 man organiseren in de Stoelemat is toch iets wat we het allerliefste doen!”


Om toch van betekenis te zijn voor iedereen die een beetje extra warmte kan gebruiken, ontstond een bijzondere samenwerking. SABIC in Bergen op Zoom bereidde immers al een actie voor, voor de klanten van de voedselbank in Bergen op Zoom, Steenbergen en Ossendrecht. Om lokale ondernemers te steunen, wilde SABIC hen een bon schenken voor een afhaalmaaltijd. SABIC zocht contact met Samen Verdelen op om op deze manier toch een alternatief kerstdiner mogelijk te maken.

Daarnaast kregen de gezinnen die zijn aangesloten bij de voedselbank in Bergen op Zoom, Steenbergen en Ossendrecht van SABIC een bon voor een leuke activiteit voor het hele gezin.

Kaarsenactie

“Ook met de hulp van Junior Kamer Het Markiezaat zijn we blij: dankzij hun kaarsenactie heeft Stichting Samen Verdelen nu een mooie website waarop iedereen zich volgend jaar heel eenvoudig kan inschrijven voor het kerstdiner en kunnen we de garantie geven dat het kerstdiner volgend jaar, mits de maatregelen weg zijn, met zekerheid plaats kan vinden!”

Stichting Samen Verdelen is ontzettend dankbaar voor alle lieve steun. “Ondanks dat we het kerstdiner dit jaar moeten missen, kijken we al met goede zin uit naar ons diner van dit jaar. We maken er dan weer een prachtig kerstfeest van. Samen!”

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief