Afbeelding

Trend Hairstylers Etten-Leur is compleet verbouwd

Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Ruim 33 jaar is Trend alweer gevestigd op de Oude Bredaseweg. Na ruim 13 jaar nagenoeg in hetzelfde jasje te hebben gezeten, werd het hoog tijd voor vernieuwing.

De salon heeft een echte metamorfose ondergaan. Ruimtelijk, warm, voorzien van een ColorBar, wasmassage stoelen en een compleet nieuwe frisse look met warme en energiezuinige ledverlichting. Helemaal van deze tijd. Een resultaat waar ze super trots op zijn. Trend Hairstylers staat al decennia voor vakmanschap, service en creatieve vernieuwing. Dankzij de eigen interne opleidingen blijven ze continue investeren in hun mensen.

Voorjaars aanbiedingen Het team van 9 enthousiaste medewerkers is een mooie fusie van jonge creatieve talenten tot de zeer ervaren medewerkers die al meer dan 16 jaar verbonden zijn aan Trend. Wil je een keer kennis maken met Trend Hairstylers? Vanaf maandag 24 april starten de voorjaars aanbiedingen van Trend met leuke voordelen en cadeaus. Houdt de Facebook pagina en website dus goed in de gaten. Of maak gewoon online een afspraak via de website of de trendhairstylers app.

Trend Hairstylers, Oude Bredaseweg 3, 4872 AB Etten-Leur, 076-5035691, www.trendhairstylers.nl - www.facebook.com/TrendHairstylers

 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief