Afbeelding

Zomer op de Boulevard: ‘We hebben een fraai uitzicht, dat maakt dit een heel fijn plekje’

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Dorothea Vermunt en Gerard Vermeulen staan nu twee dagen met hun enorme camper geparkeerd op de Boulevard. “Ik kom oorspronkelijk uit Amsterdam, maar we hebben een jaar of veertig in Halsteren gewoond”, vertelt Dorothea.

Het echtpaar komt net terug uit Portugal. Met de camper zijn ze daar zes maanden geweest om te overwinteren. “Dat doen we eigenlijk ieder jaar, maar vanwege de coronacrisis zijn we wat langer gebleven. Toen het hier de goede kant op ging, zijn we teruggekomen maar nu gaat het alsnog fout”, vertellen ze.

Omdat ze zes maanden in Portugal zijn geweest, hebben ze nog geen vaccin gehad. Daarom kunnen ze voorlopig ook nog geen bezoekjes afleggen. “Maar we staan hier op de Boulevard prima. We hebben alles dicht bij de hand. De binnenstad, een supermarkt en we hebben dit fraaie uitzicht”, vertellen ze, wijzend naar de Binnenschelde. “Dat maakt dit wel een heel fijn plekje.”

Eigenlijk mogen ze maar drie dagen op de campingplaats staan, maar ze hopen er nog twee dagen aan te kunnen plakken. “Volgende week gaan we weer door naar Steenbergen en voorlopig blijven we wel in Nederland.” In de tussentijd gaan ze fietsen en wandelen langs en rondom de Binnenschelde. “Vrienden wonen hier in de buurt en het is gewoon een lekker plekje om te staan.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief