Peter van den Eijnden (voorzitter De Groene Pluim, Ferry Samuels (directeur Eco-point) en Jacco Vonhof (voorzitter MKB)
Peter van den Eijnden (voorzitter De Groene Pluim, Ferry Samuels (directeur Eco-point) en Jacco Vonhof (voorzitter MKB) Foto:

Bedrijf uit Halsteren krijgt een Groene Pluim: ‘Terechte erkenning voor dit mooie bedrijf’

Door: Remko Vermunt Algemeen

HALSTEREN - Ferry Samuels, directeur van Eco-Point in Halsteren, heeft woensdag een Groene Pluim in ontvangst mogen nemen. De Groene Pluim is een stimuleringsprijs vanuit lokale gemeenten als blijk van erkenning en waardering voor bedrijven op het gebied van duurzaamheid. Deze landelijke prijs werd voor de 33ste keer uitgereikt tijdens een bijeenkomst van lokale MKB-verenigingen uit Brabant en Zeeland.  

Het doel van De Groene Pluim is om regionale bedrijven en organisaties op een positieve wijze te belonen voor hun inspanningen op het gebied van duurzaam ondernemen. Hierdoor verleiden de koplopers van De Groene Pluim andere bedrijven om duurzaam te gaan ondernemen. Dat geldt dus ook voor Eco-Point. Zij zijn al ruim 30 jaar actief om een bijdrage te leveren aan de groene revolutie. “Ze zijn pioniers in duurzaamheid binnen de reinigingsbranche”, stelt MKB-voorzitter Jacco Vonhof die de pluim mocht uitreiken.

“Juist partnerschappen smeden om samen concrete doelen te behalen was de insteek van de bijeenkomst van MKB Nederland. Solidariteit bij bedrijven is een belangrijke waarde die bij veel MKB-bedrijven van nature aanwezig is zowel naar elkaar toe als wat betreft de maatschappelijke verantwoordelijkheden”, aldus Vonhof. “Mooi dat lokale overheden dit ook zien en belonen met De Groene Pluim. Een terechte erkenning voor dit mooie bedrijf.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief