Foto: VTM

Wordt Julia uit Bergen op Zoom het nieuwe K3’tje?

BERGEN OP ZOOM - Zit er na dit weekend een Bergse in K3? Dat zou zomaar kunnen! Julia Boschman uit Bergen op Zoom is namelijk één van de kandidaten die nog in de race is om het stokje over te nemen van Klaasje Meijer. Aanstaande zaterdag is de grote livefinale op televisie.


Let op: Dit artikel bevat spoilers over de uitslag van de halve finale die in Nederland aanstaande vrijdag wordt uitgezonden, maar in België afgelopen weekend al op televisie was.

Na verschillende auditierondes, een bootcamp en studieshows zijn er nog vier kandidaten overgebleven voor de grote livefinale van aanstaande zaterdag. Diede, Julia, Celester en Amy zijn alle vier nog in de running om het nieuwe K3'tje te worden. In de halve finale (die in Nederland vrijdag wordt uitgezonden) stonden zij voor het eerst samen op het podium met Hanne en Marthe. Julia zong daarbij het nummer Pina Colada en dat kon op veel enthousiasme rekenen bij het publiek. Ze maakt dan ook een grote kans om zaterdag gekroond te worden tot het nieuwe K3'tje en dat is een droom die uitkomt voor de Bergse.

Eerder, in de kwart finale, mocht de Bergse ook al optreden met de internationale artiest James Blunt en dat vond ze naar eigen zeggen 'fantastisch om te doen'. Julia studeerde tot voor kort interieuradvisering en ze houdt ervan om oude objecten te redden van de vuilnisbelt, toch is ze duidelijk over haar ambities: Een echt K3'tje worden is volgens haar echt een droombaan. Of deze droom in vervulling gaat, dat zie je zaterdagavond om 19.55 uur op SBS6. 

K2 zoekt K3
De afgelopen weken kon heel Nederland de zoektocht naar een nieuw K3-lid volgen met het televisieprogramma K2 zoekt K3. Zo'n 22.000 jongens en meisjes hadden zich ingeschreven voor de zoektocht. Daarvan mochten er uiteindelijk zo'n honderd auditie doen op televisie tijdens de auditierondes. De kandidaten uit Nederland en Vlaanderen verschenen voor de jury, bestaande uit Gordon, Samantha Steenwijk en de Vlaamse zangeressen Natalia Druyts en Ingeborg Sergeant. Na de auditierondes bleven er nog vijftien kandidaten over. Tot de halve finale waren er ook nog jongens in de race, maar in de aflevering voor de finale vielen Luca en Remi toch af. Daardoor wordt het nieuwe K3'tje dus sowieso een meisje.

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief