champagne-large
champagne-large

Kiwanis Wouw-Zoomvliet houdt 8ste Oester & Champagne Party in het Zwijnshoofd

Door: Hanneke Marcelis

BERGEN OP ZOOM - Het is inmiddels een vaste traditie van Kiwanis Wouw-Zoomvliet: de jaarlijkse Oesters & Champagne Party. Op donderdag 27 september is het weer zo ver. De opbrengsten van de avond die wordt gehouden in Het Zwijnshoofd gaan naar het goede doel.

De goede doelen die voor deze editie van de Party zijn geselecteerd passen allemaal binnen het thema 'Serving the children in the world." Dit jaar sponsort Kiwanis een lokaal doel, namelijk Stichting Natuurpodium Brabantse Wal. Daarbij gaan een bijdrage naar het Jeugd Educatie Project. Alle opbrengsten komen compleet ten goede aan de goede doelen. Vorig jaar was de Party van de serviceclub goed voor een opbrengst van ruim 3500 euro. "Er gaat geen euro verloren!", aldus de organisatie.

Kaarten

Kaarten voor de Oester en Champagne Party kosten veertig euro. Er zijn er in totaal 250 beschikbaar. Dj William verzorgt de muziek in Ibiza Clublounge stijl. Kom genieten van de muziek, gezellig bijpraten en netwerken en steun tegelijkertijd het goede doel. De party vindt plaats in Het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18 in Bergen op Zoom. De kaarten zijn inclusief oesters, champagne, vrij drinken, muziek en andere versnaperingen. Want ook wanneer je geen oesters lust, is de Oester en Champagne Party iets voor jou.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.kiwanis.nl/wouw-zoomvliet. Meer informatie kun je krijgen via 06 53799632 of via de aAcebook-pagina Kiwaniswouwzoomvliet.[l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief