Alle aanwezige brandweerjubilarissen in gezelschap van Burgemeester Petter en Burgemeester Niederer
Alle aanwezige brandweerjubilarissen in gezelschap van Burgemeester Petter en Burgemeester Niederer (Foto: )

Brandweerjubilarissen in het zonnetje gezet

BERGEN OP ZOOM - Tijdens de jaarlijkse officiële korpsavond voor de beroepsposten en vrijwilligersposten van Bergen op Zoom, Roosendaal en Moerdijk-Haven zijn de brandweerjubilarissen in het zonnetje gezet. En voor Wout Hagenaars en Wil van Huffel was de avond extra bijzonder. Zij kregen een Koninklijke Onderscheiding opgespeld.


Wout Hagenaars en Wil van Huffel werden tijdens de avond die afgelopen vrijdag plaats vond door de burgemeester naar voren geroepen. Beide Heren kregen een Koninklijke Onderscheiding opgespeld voor hun respectievelijk 37-jarig en 30-jarig dienstverband als brandweervrijwilliger in Bergen op Zoom.

Na de toespraken werden de nieuwe brandweercollega’s verwelkomd, de uitdiensttreders werden bedankt, de bevorderde collega’s werden benoemd en de jubilarissen werden gehuldigd.

Jubilarissen:

10 jaar:         Esther van Loon (Bergen op Zoom), Bertwin van Setten (Roosendaal)

12,5 jaar:         Patrick Bravenboer (Roosendaal/Halsteren), Jasper Verhoeven (Moerdijk-Haven)

20 jaar:         Edwin Westdijk (Bergen op Zoom), Ramon Thijs (Bergen op Zoom), Marco Giesen (Bergen op Zoom), Rinze Barreveld (Dagdienst OV), Johan Klippel                 (Bergen op Zoom), Jan van Etten (Wouw), Ad Potters (Wouw)

25 jaar:         Niels Brusselaars (Bergen op Zoom), Jan Tiggeloven (Dagdienst TFL), Arno van Poeijer (Roosendaal), Christian Mouwen (Roosendaal)

30 jaar:         Arno de Blaaij (Bergen op Zoom), Peter Hopmans (Bergen op Zoom), Willy Hopmans (Bergen op Zoom), Harry Bogaarts (Bergen op Zoom), John Heijkoop (Dagdienst OV), Marcel Roovers (Dagdienst OV)

40 jaar:         Leon van de Kar (Dagdienst TFL), Frans Heijmans (Wouw)

45 jaar:         Con Peeters (Roosendaal) 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief