Foto: Marqeez

Inzamelingsactie voor Bergse dansers: 'Help ons naar het EK en WK!'

BERGEN OP ZOOM - Dat er bij de Bergse dansschool House of Marqeez veel talent zit, mag wel duidelijk zijn. Voor het EK in Veldhoven zijn maar liefst 26 kinderen geselecteerd, en voor het WK in Blackpool zijn er 16 geselecteerd. Maar daarheen reizen is natuurlijk wel duur. Daarom zijn de kinderen en hun ouders een inzamelingsactie begonnen. Ze proberen zoveel mogelijk textiel en lege kratten op te halen bij mensen, om zo geld in te zamelen voor de deelname aan het EK en WK.


Het doel van de actie in duidelijk: zoveel mogelijk geld inzamelen zodat alle kinderen die geselecteerd zijn voor het EK of WK ook daadwerkelijk kunnen gaan. Via vrijwillige betaalverzoeken waren de dansers al druk bezig met het binnenhalen van donaties. Maar nu is de eerste écht inzamelingsactie van start gegaan: een textiel inzamelingsactie. "Heeft u kleding, beddengoed, matrassen, kortom alles wat onder textiel valt, waar u van af wilt, graag een PB en u helpt ons hiermee", schrijven de enthousiaste ouders en dansers op hun Facebookpagina. "Geen textiel, maar wilt u de kids toch een kleine bijdrage geven, dan mag dat natuurlijk ook; https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=9NXRT9ZgRVmOYIYRqTIE4A"

Benieuwd naar wie deze getalenteerde dansers zijn? Ga naar de Facebookpagina EK&WK MISSION IS POSSIBLE en lees de verhalen van alle dansers en danseressen. Ook kun je via de pagina een berichtje sturen als je textiel hebt om te doneren.

En lees hier het verhaal van dansers Xam en Pharell, die eerder al in onze krant hun verhaal deden. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief