Fietsen4Air 2019: Fietsen tegen Cystic Fibrosis

BERGEN OP ZOOM - Op 17 en 18 augustus 2019 fietsen 25 fietsers van Ieper (België) via Vlissingen naar Bergen op Zoom (ruim 300 kilometer), om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor het onderzoek naar medicijnen voor de meest voorkomende erfelijke ziekte met dodelijke afloop Cystic Fibrosis (CF), de taaislijmziekte, waar 650 kinderen en veel jong volwassenen in Nederland aan lijden. Zonder medicijnen is hun levensverwachting maximaal 40 jaar.


Een team van 16 begeleiders verzorgt de fietsers onderweg. 18 fietsers zullen ook de heenweg fietsen (14 augustus, van Bergen op Zoom via Oudenaarde naar Ieper). Deze fietstocht wordt voor het 5e achtereenvolgende jaar gehouden. Op zondagavond 18 augustus worden de fietsers terug verwacht op de Grote Markt in Bergen op Zoom, om 19.30 uur bij de Teerkamer. Hier zal de cheque met de opbrengst van de fietstocht worden uitgereikt door oud Tour de France winnaar Jan Janssen en zullen o.a. Isabel Provoost (ex-finalist van The Voice Kids) en Marijn van Geel een muzikaal optreden verzorgen.

Meer weten, sponsoren of een donatie geven?

Wilt u meer weten over deze sportieve actie en de deelnemers volgen in hun strijd tegen CF, volg de fietsers dan via de facebookpagina "fietsen voor en tegen Cystic Fibrosis" of via www.theairteam.nl.

Wilt u de fietstocht sponsoren, stuur dan een mail naar fietsen4air@gmail.com.

Wilt u rechtstreeks een donatie geven voor dit goede doel door een deelnemer of het team te sponsoren, kunt u dat doen via de link: https://acties.ncfs.nl/team/fietsen-voor-en-tegen-cystic-fibrosis-2/teamleden.

 

FOTOSERIESVacatures

Verkoopadviseur

Bergen op Zoom

winkelverkoopmedewerker

Moerdijk

Teamleider

Rilland

Adviseur

Bergen op Zoom

Bezorgers

Sint Willebrord

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief