123Wonen bemiddelt bij woningverhuur
Johan van Belzen links naast hem Rogier Heuckeroth resp. 123Wonen regio Breda en West-Brabant.
Johan van Belzen links naast hem Rogier Heuckeroth resp. 123Wonen regio Breda en West-Brabant. (Foto: Saskia Stevens)

123Wonen bemiddelt bij woningverhuur

  Bedrijvig Nieuws

BREDA – Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte of wilt u uw woning tijdelijk verhuren dan zijn er verschillende mogelijkheden. Eén daarvan is het in de arm nemen van verhuurmakelaar '123Wonen.nl' die al meer dan tien jaar actief is op de Nederlandse markt. Twee van de 29 vestigingen zijn gesitueerd in Breda en Bergen op Zoom. "Wij zijn bemiddelaars als het gaat om het verhuren en beheren van woonruimtes in elk segment, van kamer tot villa," laten de vestigingshouders Johan van Belzen (Breda) en Rogier Heuckeroth (West-Brabant) in notendop weten.


DOOR HENK KETELAAR

Missie
"Onze vestigingen bestrijken Breda e.o. en vanaf Etten-Leur geheel West-Brabant. We werken nauw samen en zo nodig springen elkaar bij. Onze drive is om mensen (particulieren of institutionele beleggers) die een woning, appartement of studio willen verhuren in contact brengen met betrouwbare huurders die wij in portefeuille hebben of daarnaar op zoek gaan. In de meeste gevallen hebben we binnen veertien dagen een geschikte betrouwbare huurder gevonden. Veelal zijn dat expats die hier in Nederland voor een korte tijd moeten werken van hun werkgever," laten ze gedreven weten.

Ontzorgen
"Wij ontzorgen eigenaars/verhuurders van al het gedoe die nodig is om op een goede manier je woonruimte te kunnen verhuren," zegt Johan. "Wij streven ernaar om de match tussen huurder en verhuurder zo tot stand te brengen dat er sprake is van wederzijds vertrouwen," vult Rogier hem aan. "Daarom screenen en checken wij de huurder. En naar de wens van de verhuurder, leveren wij een juridisch waterdicht contract, en begeleiden wij ook de bezichtiging. Bij de sleuteloverdracht maken we over de staat van de woning een inspectierapport op. Een fotorapportage maakt daarvan deel uitmaken. Als de verhuur tot beider tevredenheid tot stand is gekomen, controleren wij of de betaling van de huur en de borgstelling bij de aanvang goed verloopt."

Beheer
Indien gewenst gaan Johan en Rogier een stapje verder en nemen zij ook het beheer van de woonruimte in portefeuille. "Dat is een optie die wij beleggers in woningen en woonruimte voorleggen. In dat geval nemen wij de gehele zorg in handen. De belegger/eigenaar hoeft in dan alleen nog maar de huurovereenkomst(en) te ondertekenen. De rest is onze zorg, van publicatie tot aan oplevering en nazorg toe," vertelt Rogier. Johan laat in dat verband weten, dat hij op deze manier een 100-tal appartementen in de voormalige Bredase kweekschool aan het dr. Jan Ingenhouszplein in de verhuur heeft. "Als bemiddelaar ben ik tevens belangenbehartiger voor zowel huurder en verhuurder en daar ben ik best trots op," vertelt Johan die net als Rogier met zichtbaar plezier zijn werk doet.

Huren/Verhuren
Wilt u huren of uw woonruimte veilig verhuren?
Neem dat eens contact op met 123Wonen in Breda: 076-7620086 E: breda@123wonen.nl
of in Bergen op Zoom: 0164-760999 E: west-brabant@123wonen.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief