Logo internetbode.nl/bergen-op-zoom

Pollux kiest weer voor AutoRomme

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Pollux is een internationale organisatie die zich richt op de inzet van gemotiveerd personeel, op zowel de Nederlandse als de Poolse arbeidsmarkt.


Het belang van zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten staat bij Pollux voorop. Pollux wil graag een directe bijdrage leveren aan het succes van de klanten en de begeleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. De activiteiten van Pollux richten zich op de provincie Brabant, Zeeland, Zuid Holland en Limburg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Roosendaal. In juni viert Pollux haar 12,5 jarige bestaan.

Auto Romme Pollux groeit als kool en het wagenpark van Pollux is verder uitgebreid. Wederom is er gekozen voor Auto Romme als leverancier van 10 kia’s Picanto’s. De samenwerking met Auto Romme is al meer dan 10 jaar. Er is sprake van een intensief partnership. Naast dat Auto Romme de nieuwe auto’s levert is bijna het gehele wagenpark in onderhoud bij deze dealer. Met name het snel inplannen, juiste prijs-kwaliteit verhouding en altijd meedenken met Pollux als klant is het onderscheidend vermogen van Auto Romme. Dit resulteert dat er een wagenpark is wat altijd inzetbaar en rijklaar is.

AutoRomme Etten-Leur, Vosdonk 43, 4879 NC Etten-LeurFotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief