Foto: Rijnhout Media

Man negeert stopteken en gaat zwemmend op de vlucht

  Politie

BERGEN OP ZOOM - Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is dinsdagavond aangehouden nadat hij een stopteken van de politie negeerde. Vervolgens ging hij er rennend, en zelfs zwemmend, vandoor.


Omstreeks 21.00 uur reden surveillerende agenten over de Boulevard Noord toen zij van links een Belgische auto zagen die de politieauto geen voorrang verleende. De agenten besloten hierop de automobilist aan te spreken en gaven de auto een stopteken. De bestuurder reageerde hier niet op. Hij reed verder en parkeerde zijn auto in een parkeervak even verderop.

Vervolgens stapte de man uit zijn auto en begon te lopen. De agenten stapten ook uit en riepen de man aan. Hij begon te rennen in de richting van het bouwterrein bij het zwembad en liep, tot grote verbazing van de agenten, het water in en ging er zwemmend vandoor. Even later kwam hij het water weer uit. De man kon worden aangehouden

Hij is overgebracht naar het bureau en heeft een verklaring afgelegd. De agenten ontdekten verder nog dat de man een zakje met cocaïne en een blokje hasj in zijn auto had liggen. Dat is in beslag genomen. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES