Afbeelding

DRV Bergse Monumentenloop

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - De organisatie van de DRV Bergse Monumentenloop, die plaatsvindt op maandag 17 april (2e paasdag!), heeft weer een aantrekkelijk loopprogramma.

Het hoofdprogramma bestaat uit de DRV City Run over 5 en 10 km. Er zijn aparte starts voor de Kids Run over 1 km én een Business Run (3 lopers - 5 km). Kortom, voor jong en oud én scholen en bedrijven biedt de Bergse Monumentenloop op maandag 17 april een heuse uitdaging ! De digitale inschrijving is geopend via www.bergsemonumentenloop.nl

Start en finish van de 19e editie van de Monumentenloop, die dit jaar weer op DRV Accountants & Adviseurs mag rekenen als hoofdsponsor, zijn gesitueerd op de Grote Markt in Bergen op Zoom. De deelnemers worden langs de verschillende Bergse bezienswaardigheden gevoerd tijdens hun looptocht door het centrum. De eerste start in de vorm van een korte jeugd- en familieloop over 1 km vindt plaats om 12.00 uur. Om 12.30 uur is de start van de Business Run en de DRV City Run over 5 en 10 km gaat van start om 13.30 uur. Meer informatie over het programma van de 19e Bergse Monumentenloop én digitaal inschrijven via www.bergsemonumentenloop.nl. Ook op Facebook en Twitter is de Monumentenloop actief!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief