Officiële opening zwembad de Melanen

  Sport en Vereniging


HALSTEREN - Zondag 24 april
was de opening van zwemseizoen 2016 van zwembad de Melanen in Halsteren.

Zwembad de Melanen is een verwarmd buitenzwembad waar iedereen lekker kan genieten. Er zijn 6 banen van 25 meter lang waar elke morgen van 10.00u tot 12.00u ongestoord banen kunnen worden gezwommen. Voor de hoge- en lage duikplank hebben we een apart springbassin van 4 meter diep.

Naast het wedstrijdbad hebben we een groot recreatiebad. Deze begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Dit bad is ideaal voor kinderen die nog aan het oefenen zijn met zwemmen of voor zwemmers die liever af en toe met de voeten op de bodem willen staan. De kinderen hebben een eigen eiland met 2 glijbanen.

Voor de peuters en de kleuters hebben we een apart kleuterbad. De ligging is rustig op een eigen deel van de zonneweide. Al vroeg in de ochtend heeft u hier volop zon.

Uniek aan zwembad de Melanen is de ligging midden in de bossen. Op de zonneweide is volop ruimte om heerlijk te zonnebaden of juist lekker sportief te zijn.

Onze kleedkamers, kluisjes, warme douches, toiletten, mindervaliden toilet/douche, horeca, horecaterras binnen, koffietafel, pingpongtafel en TV hoek, bevinden zich binnen in ons hoofdgebouw. Voor u en onze veiligheid beschikken we binnen ons hoofdgebouw over camerabewaking.

Voor zowel fietsers als auto's zijn er voldoende parkeerplaats binnen 1 minuut loopafstand van het zwembad. Een deel van de fietsenstalling is voorzien van camerabewaking.

Zwembad de Melanen vind u aan de Langstraat 7 in Halsteren. Meer info: 0164-683553, info@zwembaddemelanen.nl. 

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief