Bibliotheeklid.
Bibliotheeklid. Foto: privefotograaf

De bibliotheek in Halsteren is verhuisd

Sport en vereniging

HALSTEREN - De bibliotheek in Halsteren is verhuisd naar een nieuwe locatie. Vanaf 1 april ben je welkom in onze nieuwe bibliotheek in het Lindenlaantje 1A (De Wittenhorst) in Halsteren. De officiele opening is later dit jaar, als de bibliotheek helemaal klaar is.

Goed om te weten is dat de boekenbrievenbus in het oude pand gesloten is en niet terugkomt in de Wittenhorst. De zelfserviceautomaat staat bij de ingang van de Wittenhorst waar leden boeken zelf kunnen inleveren en lenen. In de kast ernaast staan de gereserveerde boeken.

De boeken vind je in verschillende ruimten in het pand. De volwassen boeken staan in de zaal waar ook de bar is. De kinderboeken staan vlakbij het consultatiebureau en de GGD.

De eerste week van april is er elke middag een medewerker aanwezig. Daarna wordt bekeken wat de drukke tijden zijn. Elke woensdag- en vrijdagmiddag is er sowieso een medewerker aanwezig.

Onze openingstijden zijn uitgebreid zodat je nog vaker langs kan komen. De nieuwe bibliotheek is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Als er ‘s avonds activiteiten zijn in de Wittenhorst, is de bibliotheek ook open.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief