Vier bands in voorronde Spectra

OVEZANDE - In de derde voorronde van Spectra binden vrijdag 19 januari in podium De Klomp in Ovezande vier rockacts met elkaar de strijd aan. HunterStreet, Stockholm Syndrome, Smash en The Flow gaan voor een plek in de finale die tijdens Klomppop wordt georganiseerd. Special act bij de voorronde is Monomyth.


Spectra is een muzikale talentenjacht die jonge bands een podium biedt. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vijf gratis voorrondes per jaar in samenwerking met de Klomp. Een jury helpt de bands verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor de finale op Klomppop. Daarbij heeft elke avond een special act. 

Hunterstreet
HunterStreet brengt donkere alternatieve rock gedrenkt in post-punk invloeden met een frontman bekend om zijn karakteristieke stemgeluid en poëtische teksten. HunterStreet is ontstaan in 2014 na experimenten met drums, gitaren, synthesizers, om een kenbaar recept te creëren: een solide en strakke rock sound begeleid door een diep timbre.

Stockholm Syndrome
Stockholm Syndrome is een Zeeuwse formatie, in 2016 opgericht in Goes. De band bestaat uit een groep vrienden die hun passie voor muziek willen delen. Een fusie van rock, metal, blues in combinatie met hardcore vocals is wat deze band produceert.

Smash
Smash is een pop/rock band die altijd zin heeft in een feestje. De playlist bestaat zowel uit covers als uit eigen nummers. Met herkenbare covers laat de band het publiek lekker mee swingen en met eigen nummers wordt verwacht dat het publiek los zal gaan. De band is al ontstaan in 2012, maar gaat sinds 2017 door met een nieuwe formatie.

The Flow
In april 2017 is The Flow ontstaan, naar het idee van de bassist om een band te starten. The Flow vermaakt het publiek met rock en hardrock. Daarbij spat het plezier van de bandleden in het muziek ervanaf.

Monomyth
De spacerock van Monomyth is als de ruimteschepen uit sciencefictionfilms, aldus de organisatie van Spectra. De synthesizergeluiden en gitaarsolo’s knallen de zaal in. De muziek vertelt instrumentale verhalen van buitenaardse ontdekkingstochten en signalen uit andere dimensies. 

De voorronde van Spectra begint 20.00 uur.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Meewerkend voorman

Roosendaal

Bezorgers

Oost Souburg en Vlissingen

Kozijnmonteur

Middelburg

Nachtchauffeur CE

Roosendaal

Operator Bakker

Roosendaal