U kunt nu uw boeken thuis laten bezorgen.
U kunt nu uw boeken thuis laten bezorgen.

Het Paard van Troje + De Koperen Tuin = De Tuin van Troje

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

GOES - Dit jaar bestaat Boekhandel Het Paard van Troje in Goes 40 jaar. Sinds januari is Boekhandel de Koperen Tuin in dezelfde handen gekomen. Gezamenlijke activiteiten worden gepresenteerd onder de naam De Tuin van Troje.

Momenteel zijn er, door de Coronacrisis, geen activiteiten, maar dat betekent niet dat we stilzitten. Zo worden er regelmatig gesigneerde boeken aangeboden en volop plannen gemaakt voor het 40-jarig bestaan en aanpassingen in De Koperen Tuin. Samen bieden beide winkels een fantastisch en ruim assortiment: Boeken, kantoorartikelen, kaarten, stripboeken, tijdschriften, speelgoed en nog veel meer.

Thuisbezorgservice
Een groot succes de afgelopen weken is de thuisbezorgservice. Per auto, fiets en te voet bezorgen wij je bestelling op Noord- en Zuid Beveland. Snel en zonder bezorgkosten.

Je kunt boeken, tijdschriften en andere artikelen bestellen per mail info@paardvantroje.nl of info@koperentuin.nl of telefonisch 0113 214691/0113 231072, of via onze diverse facebookpagina's. Op deze manier kun je zelf binnen blijven, maar toch fijn een boek lezen. Betaling kan o.a. via een mobiele pin.

We komen graag bij u langs.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief