Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Autodief na korte achtervolging te voet aangehouden in weiland bij ‘s-Heer Arendskerke

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

‘S-HEER ARENDSKERKE - De politie heeft zaterdagochtend een man aangehouden na een korte achtervolging te voet. Hij had een auto gestolen. Daarnaast stond hij nog gesignaleerd voor een ander feit. Dat meldt Politieteam Oosterscheldebekken op Facebook.

Zaterdagochtend kwam er een melding binnen bij de politie dat er een auto gestolen werd. Verschillende eenheden keken vervolgens uit naar het voertuig. Op een gegeven moment kwam er een melding binnen dat het voertui stil stond bij tankstation De Vliedberg aan de A58 bij ‘s-Heer Arendskerke. Ter plaatse wees een voorbijganger de agenten in de richting van de dief. 

De verdachte ging er echter vandoor, over twee sloten het weiland in. Daarom werd door de agenten de achtervolging ingezet. De verdachte probeerde zich achter het riet langs de slootkant te verstoppen. Zonder succes, de agenten konden hem achterhalen en aanhouden. Bij controle van zijn identiteit bleek dat hij nog gesignaleerd stond voor een ander feit. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. De recherche zal de zaak verder afhandelen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief