Foto: Humphrey Hekhuizen

VVD wil dat Goes komt met minstens één nieuwe grote bouwlocatie

GOES - De VVD in de gemeente Goes wil zo snel mogelijk nieuwe bouwlocaties aanwijzen.


De partij is bang dat mensen die op zoek zijn naar een starterswoning, twee-onder-een-kapper of een bungalow straks anders geen keuze hebben in Goes.

Mannee is zo goed als vol, Aria ook en in de Goese Schans zijn ook niet meer zoveel kavels beschikbaar.

Transformatie

Het college van burgemeester en wethouders heeft gezegd zich voorlopig vooral te willen richten op stadsvernieuwing, inbreiding en transformatie. Daar moeten woningen komen waar de markt om vraagt. Tiny houses en sociale huurwoningen behoren daartoe. Goes denkt dat het voorlopig vooruit kan, maar de liberalen denken daar anders over.

Nieuwe locatie

Fractievoorzitter Gert Kruitbosch wijst op instanties die zeggen dat er meer en sneller moet worden gebouwd om aan de vraag te voldoen. De VVD wil dat het college één grote nieuwe bouwlocatie aanwijst bij de begrotingsraad in het najaar. “Dan duurt het nog jaren voordat een eerste paal de grond in kan”, schrijft Kruitbosch op de website van de VVD Goes.  

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief