Foto: AAD

AAD, Isabel Provoost en The Family First in nieuw Popaanzee-traject

  Cultuur

MIDDELBURG - Popaanzee Gold heeft drie acts geselecteerd voor een nieuw begeleidingstraject.


Er waren zestien aanmeldingen. Het gaat om AAD, Isabel en band en The Family First.

Frontman van AAD is Adriaan van de Berg. Met zijn bandleden maakt hij ‘avontuurlijke, ambient rock’. Eerder dit jaar verscheen het debuutalbum: ‘Tales from the Dirthouse’.

Isabel Provoost is al een bekende verschijning. Zij verwierf bekendheid met haar deelname aan The Voice Kids en The Voice of Holland. Bij beide talentenjachten werd ze tweede. Ze wil nu haar eigen nummers gaan schrijven.

Streams

The Family First bestaat uit zanger Gayito Joval en rapper Thenselo en maken nummers in de genres dancehall en R&B. Ze hebben al meer dan 400.000 streams op Spotify en gaan op zoek naar erkenning.

Masterclasses

ZB/Planbureau en Bibliotheek van Zeeland coördineert het project Popaanzee Gold. De drie deelnemers krijgen het komende jaar masterclasses en stellen een bandplan op. Aan de hand daarvan worden ze gekoppeld aan coaches uit de industrie. Ook mogen ze optreden op een festival in de provincie en krijgen ze een show in één van de clubs. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief