Activiteit: Start kamermuziekseizoen
 • Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Rommelmarkt
 • (3)
  Evenement
 • (1)
  Concert

Start kamermuziekseizoen

donderdag 17 september 15:00 t/m 16:00 uur

De Stichting Kamermuziek Zeeland opent op 17 september het kamermuziekseizoen in Goes met een Pianoconcert door bekende Russische pianist Slava Poprugin in de Mythe in Goes. Hij zal werken van Mozart en Chopin brengen.

Het is een experiment waarbij het concert niet op de gebruikelijke zondagmiddag maar op de donderdag middag plaats vindt.

De Russische top pianist Slava Poprugin (geboren in 1973) vertegenwoordigt een andere en unieke benadering van hoe het klassieke muziekrepertoire aan het publiek wordt gebracht. Zijn uitvoeringen, zij het thematische recitals, kamermuziek of het spelen met orkesten, zijn altijd provocerend en toch vol gevoel en oprechtheid. Het publiek wordt meegenomen met het verhaal en beleeft het van het eerste tot het laatste moment. Slava's manier om met het publiek te communiceren, maakte hem op veel podia over de hele wereld een gewilde muzikant.


deel deze activiteit

Locatie

De Mythe
Goes
Bleekveld 1
4461DD


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>