Afbeelding
Foto:

Gastexpositie Marian van Garsel en Wout Kole

dinsdag 3 augustus 13:30 - 16:30

Marian van Garsel (Heinkenszand), beeldend kunstenares. Haar inspireert o.a. hout, de zee en de dingen om ons heen omdat zij daar haar fantasie in kwijt kan en er een mooi object in ziet. Dat heeft zij zeker met verroest ijzer. Door met verschillende technieken te experimenteren ontstaan verrassingen. Naast deze objecten maakt zij ook sieraden.
Wout Kole (Kapelle), kunstschilder. In een serie grote en middelgrote en kleine schilderijen heeft de Zeeuwse kunstenaar Wout Kole een hommage gebracht aan het Zeeuwse trekpaard. Eén van de belangrijkste uitgangspunten bij het schilderen van dieren, is het vangen van het karakter van het dier. Is het zachtaardig of heeft het dier juist een iets minder zachtaardig karakter? Een ander uitgangspunt van deze serie is het weergeven van de kracht en tegelijk de schoonheid van deze kracht. Wout Kole werkt op groot doek, om soms meer dan levensgroot de ingetogen kracht van het dier weer te geven.

De Galerie Goese Kade, Grote Kade 2, Goes, is van dinsdag t/m zaterdag van 13.30-16.30u en op afspraak geopend. Gratis entree.
Meer informatie op www.goesekade.nl


Locatie