Afbeelding

Sabewa Zeeland doet aanslagen eind februari de deur uit

Door: Eugene de Kok Algemeen

GOES - Sabewa Zeeland doet de gecombineerde aanslagen voor de gemeentelijke belastingen en die van Waterschap Scheldestromen eind februari de deur uit.

Inwoners van de gemeenten Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Reimerswaal, Sluis, Terneuzen en Tholen zien deze dan op de deurmat vallen.

Eind maart krijgen inwoners van de gemeenten Middelburg, Noord-Beveland, Schouwen-Duiveland, Veere en Vlissingen de aanslag voor de waterschapsbelastingen via Sabewa Zeeland. De nota voor de gemeentelijke leges krijgen zij via de eigen gemeente.

Berichtenbox

Mensen die zich hebben aangemeld voor de berichtenbox van Mijnoverheid krijgen de aanslag digitaal. Anderen krijgen een papieren versie.

Inwoners met vragen over de aanslag kunnen elke dag bellen tussen 9.00 uur en 13.00 uur of een mail sturen naar info@sabewazeeland.nl.

Termijnen

Bij de inwoners die een machtiging voor automatische incasso hebben gegeven wordt het bedrag in negen termijnen afgeschreven. De eerste termijn is in maart. Mensen die een kwijtschelding hebben zien dat op hun aanslag staan.

Sabewa Zeeland is een samenwerkingsverband en verzorgt de lokale heffingen en invorderingen voor de meeste Zeeuwse gemeenten en het waterschap.   



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief