Afbeelding

Dierendagfeest bij Van der Poel in Kruiningen

Bedrijvig Nieuws

KRUININGEN - Op vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober viert de grootschalige winkel Van der Poel dier en verblijf op bijzondere wijze dierendag. Deze dagen zijn er demonstraties en volop activiteiten.

Op vrijdag 3 oktober om 13.00, 14.30 en 16.00 uur zijn er spectaculaire roofvogelshows van Ruben van Maaren. Probeer eens een kerkuil terug te roepen, een bosuil terug te fluiten of ‘konijn te spelen’ voor de roodstaartbuizerd!

Op zaterdag 4 oktober vinden er volop activiteiten en demonstraties plaats: Van 10.00 - 10.30 uur is er gratis hondenmassage. Even ontspannen! Met controle en advies door Dierenfysiotherapie Goes. Van 11.00 - 12.00 uur is er gratis puppytraining voor pups tot 16 weken, verzorgd door de Martin Gaus hondenschool. Van 12.15 - 13.00 uur coördinatie en balans bij de hond, een demonstratie door de Martin Gaus hondenschool i.s.m. dierenfysiotherapie Goes. Neem uw hond tussen 10.00 en 16.00 uur mee voor een gratis gezondheidscheck door de dierenarts van de eigen Pets Health dierenkliniek van Van der Poel. Laat uw hond ook mee doen aan de workshop behendigheid, welke van 13.00 tot 13.45 uur wordt gegeven. Van 14.00 - 14.45 uur is er een demonstratie gehoorzaamheid. Hoe gehoorzaam is uw hond? En mis vooral het spectaculaire pakwerk niet! Demonstraties pakwerk en africhting van de hond worden van 14.45 tot 15.30 uur verzorgd door de V.D.H. Zuid-Beveland.

Op beide dagen voorziet catering "Onder de toren" u graag van een hapje en drankje!

Kortom volop te zien en te doen voor het gezin en het huisdier. Mis het dus niet en kom deze dagen naar Van der Poel dier en verblijf.

Van der Poel dier en verblijf is een grootschalige winkel met voeding, benodigdheden voor alle huisdieren. U vindt onder andere voordelige grootverpakkingen voeding, een fraaie aquariumafdeling, een enorm assortiment dierverblijven en nog veel meer! Bovendien heeft de winkel een eigen afdeling met een dierenarts! De winkel is gevestigd aan de Weihoek 16 in Kruiningen. Zie ook www.vanderpoeldierenverblijf.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief