De kinderen kunnen niet wachten tot de start van het volgende handbalseizoen
De kinderen kunnen niet wachten tot de start van het volgende handbalseizoen (Foto: B Verbraak)

Gratis handbaltrainingen in zomervakantie bij GSC

  Sport

GOES - Handbal was in het verleden een grote sport in Goes. "Daar willen we weer naartoe", zegt Auke van Hinte. "Dat doen we door het geven van kennismakingscursussen op de basisscholen, maar ook door het gratis aanbieden van extra trainingen aan kinderen uit de groepen drie tot en met acht van de basisscholen."


Vanaf maandag 22 juni kunnen er weer kinderen aansluiten bij de reguliere trainingen van de GSC-jeugd. De trainingen op sportpark De Weitjes aan de Oranjeweg beginnen om 17.00 uur en duren tot 18.30 uur. Tijdens de trainingen staat het plezier voorop. "Maar we proberen ook wat te leren."

Er is plaats voor twintig kinderen. "Als je graag mee wilt doen, moet je jezelf snel aanmelden, want vol is vol." GSC houdt zich aan alle regels van de overheid. Kom dus niet naar de training als je verkouden bent of (andere) verschijnselen vertoont van het coronavirus. "Wij vertrouwen erop dat iedereen, ook bij milde klachten, zelf zijn verantwoordelijkheid neemt." De sportattributen worden voor en na de training gereinigd. De kids moeten worden aangemeld voor de trainingen. Dat kan via: vanhinte@planet.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>