Logo internetbode.nl/breda


QNP start als eerste met nieuwbouw in noordelijk cluster Rithmeesterpark

BREDA - De directie van QNP ICT & Telecom Professionals uit Zundert stak dinsdag 10 januari om 12.00 uur de eerste schep in de grond voor de geplande nieuwbouw in Breda.


Op de verworven bouwkavel van 3.000 m2 aan het Rithmeesterpark in Breda. Hiermee start QNP als eerste bedrijf de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden in het meest noordelijke cluster van Rithmeesterpark. Dit alles onder toeziend oog van de Gemeente Breda en de betrokken aannemers.

Landmark locatie kantoorgebouw Op de meest noordelijke bouwkavel van Rithmeesterpark Breda, wordt begonnen met de bouw van een bijzonder kantoorpand. QNP heeft bewust voor deze “landmark” locatie gekozen. Een locatie waar de Gemeente Breda qua uitstraling hogere verwachtingen heeft dan een standaard kantoorgebouw. Daar is volledig aan voldaan; hoogwaardige nieuwbouw die toonaangevend is en op alle fronten aansluit bij de gewenste beeldkwaliteit. Op het adres Rithmeesterpark 60, verrijst dan ook een bouwwerk wat in het oog springt. Een gebouw wat zelfstandig exposure genereert. Met architectonische aspecten, die compleet nieuwe engineering vereisen. Eenvoudigweg omdat het nog niet eerder gemaakt is. Een stevige klus voor alle betrokken aannemers en constructeurs die de afgelopen maanden hard gewerkt hebben om het ontwerp in een technisch uitvoerbare opdracht om te zetten.

Transparant en mystiek gaan samen Het nieuwe kantoorpand van QNP wordt een gebouw waarin transparantie, openheid en licht centraal staan. Het biedt 50 werkplekken waar iedereen individueel zijn werk kan doen, maar toch gelijk onderdeel is van het groter geheel, het team. Dat is precies de wens van de directie van QNP. Zodra de dag plaats maakt voor de nacht, zal het gebouw zich ontpoppen als een mystieke verschijning. Hierdoor geeft het zich bloot aan de buitenwereld en onderstreept het de openheid die QNP met haar relaties onderhoudt.

QNP kiest kwaliteit Al meer dan 25 jaar wordt door QNP topkwaliteit geleverd op het gebied van ICT & Telecom. De eigenaren Theo van Rijen en Henry de Bruijn zijn van mening dat de nieuwe huisvesting van QNP deze kwaliteit onderstreept en versterkt. Beide ondernemers durven stappen te maken, gedreven door passie voor hun bedrijf. “We kijken enorm uit naar het tot leven komen van dit bijzondere pand. Onze verhuizing staat al in de agenda voor november 2017.”<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714731254&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Zelfstandig werkend kok m/v

Geldrop

Diverse vacatures

Bergen op Zoom

Timmerman 1 gevraagd

Zundert

Glazenwasser

Roosendaal

Chauffeur

regio Breda-Bergen op Zoom-Etten leur-Roosendaal

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief