Luxebedden.nl opent winkel in Breda

  Bedrijvig Nieuws

BREDA - Op vrijdag 11 september opende Erik Diks, directeur van de bekende online webshop Luxebedden.nl zijn zevende winkel aan de Woonboulevard Breda XXL, pal naast de Mc Donalds. Met deze nieuwe flagship store biedt Luxebedden.nl de klant in Zuidwest Nederland en het noorden van België de mogelijkheid om de in de webshop gemaakte keuze te zien, te voelen en vooral zelf te beleven. “Internetprijs is gelijk aan winkelprijs,” zegt Erik om duidelijk te maken dat de winkel dezelfde condities en prijzen hanteert als Luxebedden.nl.


DOOR HENK KETELAAR

Voor elke portemonnee De naam Luxebedden.nl roept beelden op van hoge prijzen. Dit beeld wordt geschetst doordat er onder andere gerenommeerde topmerken als Jensen, Velda, Norma, Romantovich, Aristide worden verkocht. Met dat vooroordeel stapte ook ik de winkel in, maar dat was snel over bij het zien van de prijzen met alleszins betaalbare prijzen. Mijn bevinding is, dat een goed liggend luxe bed voor elke portemonnee bij Luxebedden.nl haalbaar is. Erik zegt dat anders als hij mij begroet: “Als je hier niet slaagt, slaag je nergens.”

Sfeervol winkelen “De flagship store in Breda is de grootste en de mooiste in de regio,” vertelt hij met enige trots. Terecht, want de 1.400 m² uit twee etages bestaande winkelruimte is ongekend mooi ingericht. Elke slaapkamer, en dat zijn er tientallen, ademt zijn eigen sfeer. Dat bleef mij tijdens de rondleiding met Erik boeien, van begin tot het einde. Door gebruik te maken van luxe materialen, passende decoratie en beddengoed is de winkel ook nog eens één bron van inspiratie. Alleen daarom al is het de moeite waard om de winkel eens te bezoeken. De meer dan vijfentwintig jaar ervaring is duidelijk zichtbaar in iedere winkel van Luxebedden.nl. Daarnaast staan de sfeer, inspiratie en belevingselementen centraal.

Vertaalslag “De winkel hebben we zo ingericht, dat de klant hier ook de bedden, matrassen, hoofdkussens, garderobekasten en het beddengoed aantreft die op Luxebedden.nl te bestellen zijn. Ik vind dat we daar goed in zijn geslaagd. De klant moet hier kunnen zien, wat hij op Luxebedden.nl al heeft gezien,” laat Erik met een wijds gebaar weten. Daarnaast moet de klant weten dat ze bij Luxebedden.nl terecht kunnen voor de complete inrichting van de slaapkamer,” voegt hij daar aan toe.

Uitproberen Om de klant goed van dienst zijn bij de aankoop van een matras is er ook een matrassen-test-studio ingericht. “In deze teststudio kunnen klanten meer dan 40 verschillende matrassen uitproberen,” legt Erik uit. “Met onze omruilgarantie van 90 dagen willen we de koop hoe dan ook laten slagen.” Erik verbaast zich erover, dat de aanschaf van een nieuw bed of matras achterblijft bij de aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe keuken. “Eén derde van je leven lig je op bed. Vanzelfsprekend is een goed matras en/of bed dan geen luxe maar een noodzakelijkheid. Als openingsactie krijgt de klant 30% korting bij aankoop van één van onze geselecteerde boxspringmodellen.”

Voor meer informatie en de openingstijden zie: www.luxebedden.nl

Luxebedden.nl, Woonboulevard Breda XXL, Klantenservice: 0413-274588, www.luxebedden.nl, klantenservice@luxebedden.nl

De nieuwe flagship store van Luxebedden.nl in Breda. ARCHIEFFOTO

Lees ook

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714731254&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/breda&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>