Schoolklasje.
Schoolklasje.

In wintertijd naar Heemschuur de Stee

Sport en vereniging

TETERINGEN - Na de “Nacht van de Nacht”, waarop een aantal gemeentes, bedrijven en huishoudens hun verlichting doven om aandacht te vragen voor energiebesparing, gaat op deze zondag de wintertijd in. Bij de overgang naar de wintertijd schuift de daglichtperiode een uur op, we hebben op deze dag dus een uur extra.

U kunt dit uur natuurlijk gebruiken om uit te slapen, uitgebreid te ontbijten, maar wellicht ook om een bezoekje af te leggen bij Museum Heemschuur de Stee. De vaste collecties bieden een uitgebreid overzicht van Teteringen in vroegere jaren. De stijlkamers zijn opnieuw ingericht en geven een overzichtelijk beeld van toen. Ook voor jeugdige bezoekers een bron van informatie over de leefgewoonten uit het verleden.

Veel gegevens over Teterings Erfdeel zijn te vinden op de website www.teteringserfdeel.nl. Het museum is zondag 28 oktober geopend van 14.00-16.00 uur en is te vinden op het Zuringveld 1A in Teteringen. U bent van harte welkom. De entree is gratis maar een vrijwillige bijdrage is welkom.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief