De man is een bekende van de politie.
De man is een bekende van de politie. (Foto: Rijnhout Media)

Man (64) belt onnodig vaak alarmnummers politie: ontvangt proces-verbaal

  112 Meldingen

ETTEN-LEUR - Een 64-jarige man uit Etten-Leur heeft afgelopen nacht een proces-verbaal gekregen. Hij belde meerdere malen onnodig 112 en het alarmnummer van de politie 0900-8844.


De man belde vele malen onnodig de alarmnummers. Telkens als hij belde, deed hij langdurig zijn beklag over allerlei zaken waarmee hij het niet eens was. Hierdoor werd de telefooncentrale onnodig belast. 

De 64-jarige man uit Etten-Leur is een bekende van de politie. Hij belt vaker de alarmnummers met warrige verhalen. De man verblijft in een instelling. Ook na een gesprek met zijn begeleider ging hij door met het bellen van de politienummers. Hierna is zijn huislijn tijdelijk onklaar gemaakt. Ook werd zijn mobiele telefoon in bewaring genomen door de politie. 

De wijkagent gaat deze casus met de GGZ-verpleegkundige bespreken om aan de overlast een structureel einde te maken. Wel heeft de man een proces-verbaal ontvangen. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES