Foto: Alexander Vingerhoeds
UPDATE

Vier doden in woning Dasseburcht: Politie gaat uit van misdrijf

  112 Meldingen

ETTEN-LEUR - De politie heeft zaterdagavond vier doden gevonden in een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur. Het gaat om de bewoners van het pand. Agenten gaan uit van een misdrijf. 


De woning is met zwarte schermen afgezet. Ook het pleintje voor het huis is ontoegankelijk gemaakt voor publiek. Volgens buurtbewoners woont in de desbetreffende woning een gezin. Agenten gingen een kijkje nemen, nadat ze een melding hadden gekregen over stankoverlast. 

Burgemeester Miranda de Vries heeft geschokt gereageerd: "Vanavond kreeg ik het afschuwelijke nieuws dat in een woning aan de Dasseburcht in de wijk De Griend een aantal mensen levenloos is aangetroffen. Vermoedelijk bevinden de slachtoffers zich in hun eigen woning. De politie doet vanzelfsprekend onderzoek naar de toedracht. Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES