Foto:

Man (34) bedreigt en mishandelt slachtoffer in fietsenstalling aan de Nachtgaal

  112 Meldingen

ETTEN-LEUR - Een 34-jarige man uit Etten-Leur is zondagochtend aangehouden voor het bedreigen en mishandelen van een andere man. Dat laat de politie weten via Twitter. De verdachte stond te rommelen in een fietsenstalling aan de Nachtgaal en werd daarop aangesproken, waarna de man het slachtoffer aanviel.


Het incident vond rond 09.00 uur plaats. Een nietsvermoedende man zag dat de verdachte met een fiets bezig was en verzocht hem om weg te gaan. De 34-jarige verdachte gaf echter geen gehoor maar viel de man aan en bedreigde hem. 

Het slachtoffer heeft uiteindelijk de politie gebeld, die snel ter plaatse kwam. Eenmaal aangekomen bij de fietsenstalling bleek de verdachte man uit Etten-Leur nog aanwezig te zijn. De man is aangehouden op verdenking van mishandeling en is meegenomen naar het politiecellencomplex. Het is niet bekend of het slachtoffer gewond is geraakt.

Robbert Temmen
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief