Er werd hard gewerkt in speeltuin Hoge Neer in het kader van NLdoet. FOTO STELLA MARIJNISSEN
Er werd hard gewerkt in speeltuin Hoge Neer in het kader van NLdoet. FOTO STELLA MARIJNISSEN

Speeltuin Hoge Neer krijgt opknapbeurt

ETTEN-LEUR - In het kader van NLdoet staken vrijwilligers van speeltuin Hoge Neer, gemeenteambtenaren, VVD-ers en wethouder Kees van Aert zaterdag de handen uit de mouwen.


Een weekje later dan gepland want op die datum waren de weersvoorspellingen dusdanig slecht dat besloten werd die dag lekker binnen te blijven. Niet goed voor de verf al die nattigheid, want de kiosk werd opgefrist met een nieuw kleurtje. De kozijnen omlijsten vrolijke raamstickers in de huisstijl van de speeltuin, het circus. De olifanten in de speeltuin zijn zo populair dat die ook aan een nieuw jasje toe waren evenals de treden van de glijbaan. Niet alle klussen konden worden geklaard "maar dat komt nog wel" zei voorzitter Angela Zielhorst die en passant nog snel even een oproep deed voor vrijwilligers voor de activiteitencommissie, het bestuur en natuurlijk de broodnodige sponsors.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES