Foto: Pawel Brzozowski/Shutterstock

Tegels vallen van gevel op brede school Het Voortouw

ETTEN-LEUR - Het CDA Etten-Leur eist dat het gemeentebestuur maatregelen neemt om er voor te zorgen dat er geen tegels meer vallen van de gevel van brede school Het Voortouw.


De problemen spelen al sinds de zomervakantie van 2018. De gemeente heeft toen een net opgehangen, zodat de stenen niet op het schoolplein konden vallen. Volgens CDA-raadslid Jürgen van Hulst deugde dit raster niet. Het net zou niet groot genoeg zijn geweest, waardoor tegels alsnog de grond bereikten. Inmiddels hangt er een groter vangraster.

Het CDA wil in raadsvragen weten wanneer de schade nu eindelijk volledig wordt hersteld. "Een volledig schooljaar is daar te lang voor", merkt Van Hulst op. Ook vraagt hij zich af of deze problemen voorkomen op andere gemeentelijke gebouwen. Op het Voortouw zitten basisscholen De Pontus, 't Kofschip en De Toverlaars.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief