Foto: Buurtpreventie Centrum Oost

Huurders Belangen Vereniging presenteert nieuw logo

ETTEN-LEUR - De Huurders Belangen Vereniging Etten-Leur (HBV) heeft zaterdag zijn nieuwe logo gepresenteerd. 


Dat gebeurde aan het begin van de Huurdersdag, die als thema 'Veilig Wonen' kende. De onthulling vond plaats door voorzitter Jan Kraan van de HBV en Corrine Pistorius, vestigingsmanager van Alwel. Hierna was er voor elke bezoeker koffie of thee met een gebakje met daarop het nieuwe logo. 

In het Huurdershuis aan de Liesbosweg 40 (ingang Emmlaan) waren deze zaterdagmiddag naast de HBV zelf, vertegenwoordigers van onder andere Alwel, de gemeente, Centrum voor Wonen, Surplus, GGz Breburg, de brandweer en de politie aanwezig om vragen te beantwoorden van bezoekers in het kader van het thema. De Woonbond gaf daarnaast informatie over duurzaamheid.

Op de parkeerplaats stond een grote tent en er was ook een speciale hoek waar kinderen mee konden doen aan een kleurwedstrijd, ballonnen konden vouwen en geschminkt konden worden.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief