Even bijkletsen na een heerlijke lunch. De kinderen ruimen af. FOTO REIN NUITEN
Even bijkletsen na een heerlijke lunch. De kinderen ruimen af. FOTO REIN NUITEN Foto: Rein Nuiten

Wijkbelang Centrum-Oost in De Linde

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Afgelopen vrijdag 20 september was het een gezellige drukte in De Linde. Wijkbelang Centrum-Oost organiseerde, samen met Samentuin Van Gogh en IKC De Vincent een heerlijke lunch voor ca. 25 mensen uit de wijk Centrum-Oost e.o..

Kinderen van IKC De Vincent hebben, onder begeleiding, een zeer verantwoorde maar vooral heel smakelijke lunch verzorgd. Samen voorbereid met groeten uit de Samentuin Van Gogh. Samen gekookt. Samen de tafels netjes opgemaakt en samen uitgeserveerd. Ook samen gegeten natuurlijk. En dan vol verwachting kijken of de gasten genieten van de kookkunsten. Geen twijfel mogelijk! Allen waren vol lof over de kwaliteit van de lunch. Nu nog samen afruimen, helpen met de afwas en vooral nagenieten. Volgend jaar zal dit evenement zeker worden herhaald.

En dan is het a.s. zaterdag 27 september alweer Burendag van Wijkbelang Centrum-Oost in en om De Linde. Vanaf 11.00 tot 16.00 uur is eenieder welkom. Zo ongeveer alle activiteiten die gedurende het jaar door Wijkbelang Centrum-Oost worden georganiseerd worden dan gepresenteerd. Zo ook het beugelen, jeu de boule, koersbal, buurtpreventie en het kook café met jongeren en met volwassenen. De Samentuin Van Gogh zal in de tuin aan de Anna van Berchemlaan ook aanwezig zijn. Wellicht dat je daar nog even wat kunt proeven van die heerlijk biologisch geteelde groenten en fruit. Of een heerlijk soepje misschien?! Nogmaals van harte uitgenodigd dus om op passende wijze dit jaarlijkse feest van “Beter goede buren dan verre vrienden” te vieren.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief