Expositie Trouwkerkje.
Expositie Trouwkerkje. Foto: Wil Borm

Grote expositie Atelier Dekkers in Trouwkerkje

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Atelier Dekkers gaat dit jaar weer exposeren in het Trouwkerkje in Etten-Leur. Op vrijdagavond 22 november om 19 uur zal wethouder van Cultuur dhr. Ger de Weert deze expositie openen. Hierbij is iedereen van harte welkom!

Atelier Dekkers bestaat uit een groep van ongeveer achtentwintig creatieve mensen die onder leiding van Wilma Borm-Dekkers zowel schilderen, tekenen als beelden maken. Als docente Beeldende Vorming en beeldend kunstenaar begeleidt ze deze groep met veel enthousiasme en samen gaan ze aan de slag met diverse technieken. Elke drie jaar wordt er een grote expositie ingericht met recent werk in het sfeervolle Trouwkerkje in Etten-Leur.

Schilderijen en beelden

De expositie laat veel verschillende schildertechnieken zien zoals aquarellen, acrylschilderijen en pasteltekeningen. De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend – landschappen, portretten en abstracte werken, wat deze tentoonstelling zeer afwisselend maakt. Een aantal mooie geboetseerde beelden geven weer een andere kijk op het begrip, beeldende vorming. Het wordt een mooie tentoonstelling die vrij te bezichtigen is van 23 november tot 1 december met meer dan 80 werken in het Trouwkerkje, v. Bergenplein 1 in Etten-Leur.

Openingstijden

Zaterdag 23 november 12.00-17.00 uur.

Zondag 24 november 12.00-17.00 uur.

Maandag 25 t/m vrijdag 29 november 14.00-17.00 uur.

Zaterdag 30 november 12.00-17.00 uur.

Zondag 1 december van 12.00-17.00 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief