Prins Carolus I van Ut Zwaajgat.
Prins Carolus I van Ut Zwaajgat. Foto: Leurse Leut

Narrenfestijn en prinselijke bingo bij Leurse Leut

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Karnavalsvereniging Leurse Leut heeft al weer enkele mooie feestmomenten achter de rug. Na een spetterende Elf-Elf viering, waarbij de nieuwe Prins Carolus I werd geïnstalleerd, reisde de Leurse leutvereniging af naar Schijf. De Torensjouwers vierden op gepaste wijze hun 44-jarig bestaan. Eén dag later was Leurse Leut al weer paraat bij de ZiengAovut. Nar Joerieke en de Raad van Elf deden enthousiast mee met een eigen lied.

En dan is het weer tijd voor het bekende Narrenfestijn op zaterdag 23 november in het Turfschip. Eén dag later is het dan eindelijk zover: een Prinselijke Bingomiddag!

Tijdens deze bingomiddag op zondag 24 november kan er weer een gokje gewaagd worden om de vele geldprijzen tijdens de diverse bingorondes in de wacht te slepen. Jeroen en Jack van de bingocommissie van Leurse Leut zullen vanaf 13.30 uur aanwezig zijn in de bingozaal in 't Turfschip op de Leur.

Bijzonder bezoek

De kans is heel erg groot dat de splinternieuwe Prins Carolus I van Ut Zwaajgat deze middag verschijnen.

Misschien dat de Leutvorst het bingospel positief kan beïnvloeden, het motto is tenslotte: We geve de toon aon!

De bingocommissie kijkt er weer naar uit om er een leuke middag van te maken. Dus graag tot zondag 24 november in ’t Turfschip aan de Schipperstraat.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief