bob dylan_108764594.jpg
bob dylan_108764594.jpg

Bijzondere kerkdienst met liederen van Bob Dylan in de Baai

ETTEN-LEUR - Zondag 1 december om 10.00 uur is er in kerkgebouw de Baai in Etten-Leur een bijzondere kerkdienst van de Protestantse Gemeente Etten-Leur met liederen van Bob Dylan.


Het thema is: I shall be released ('mijn verlossing is nabij'). Veel van Dylans songs uit zijn lange carrière bevatten religieuze, bijbelse en spirituele elementen. Terugkerende thema's zijn verlangen naar verlossing en bevrijding en de (on)mogelijkheid van troost en overgave.

Minder bekende Dylan-songs als 'Pressing On' en 'Father of Night' zullen te horen zijn, maar ook uitvoeringen van 'To make you feel my love', 'Knockin' on heaven's door' en natuurlijk 'I shall be released'. De songs worden afgewisseld met gesproken bijbelgedeeltes en poëtische (Dylan)teksten. Muziek en zang zijn in handen van een muziekgroep afkomstig uit de Nederlands Gereformeerde kerk uit Culemborg.

Met medewerking van predikant ds. Ellen van Sluijs en kerkelijk werker Arianne Ploeg. Locatie: Protestantse Gemeente de Baai adres: Baai 154 te Etten-Leur.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief