Bus van Etten-Leur naar Breda en Roosendaal gaat sneller rijden
Foto: Perry Roovers | SQ Vision

Bus van Etten-Leur naar Breda en Roosendaal gaat sneller rijden

ETTEN-LEUR - Arriva heeft flinke wijzigingen doorgevoerd in de dienstregeling in West-Brabant. Vooral in de spits gaan Etten-Leurenaren erop vooruit. De rit naar van Breda via Etten-Leur en Roosendaal gaat voortaan via een snellere route. Dat zorgt voor vijf minuten tijdwinst. 


Met ingang van zondag 15 december is er een nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in West- en Oost-Brabant. In de hele regio wijzigen de vertrek- en aankomsttijden. Ook zijn er routewijzigingen, aangepaste rijtijden en worden er meer aansluitingen gerealiseerd. In de spitsuren komen er ritten bij en met name in de daluren vervallen er enkele ritten. De belangrijkste veranderingen voor Breda op een rij:

Spitslijn

Er komt een nieuwe spitslijn (lijn 324) tussen de wijk Vrachelen in Oosterhout en Breda. Deze lijn gaat op werkdagen tijdens de spits elk half uur rijden.

Roosendaal

Op de verbinding Roosendaal – Etten-Leur – Breda (Bravodirect lijn 312) gaan de bussen een nieuwe route rijden met 5 minuten minder reistijd. Deze lijn rijdt overdag een halfuurdienst en in de avonduren en in het weekend een uurdienst. De nieuwe strakkere route kent enkele nieuwe haltes met goede voorzieningen en enkele vervallen haltes. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>