Pieten en Internosjeugd aan het trainen.
Pieten en Internosjeugd aan het trainen. Foto: Peter v.d. Wijngaart

Pietentraining bij Internos succesvol verlopen

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Woensdag 28 november was het weer zo ver! De pieten kwamen er, zoals ieder jaar weer, ver voor vanuit Spanje, voor de enige echte pietentraining bij Internos!

Na de polonaise, de pepernotenrace, zaklopen, en nog veel meer spelletjes, zijn de pieten nog de strijd aangegaan door tegen de kinderen te voetballen! Natuurlijk hebben we de middag afgesloten met liedjes, cadeautjes en het enige echte pietendiploma! Iedereen was geslaagd, de pieten waren dan ook erg trots.

Internos kan periodetitel niet meer ontgaan

Zonder zelf te spelen afgelopen zaterdag de periode titel “cadeau” omdat naaste achtervolger VVC’68 in Breda verloor van Baronie. Met 2 punten voorsprong een wedstrijd minder gespeeld en nog een wedstrijd met 4-0 voorsprong op zak, die 14 december nog voor 23 minuten tegen 7 man moet worden uitgespeeld kan het niet meer mis gaan. A.s. zaterdag moet Internos winnen bij DVO’60 om het dan al definitief te maken. Overigens een wedstrijd met een pikant randje. Ook vorig jaar was DVO’60 de laatste tegenstander voor de winterstop. Op miraculeuze wijze wist de thuisploeg toen te winnen, Ondanks een 0-1 achterstand en het feit dat het grootste gedeelte van de wedstrijd met 10 man moest worden gespeeld. Mocht de wedstrijd in Roosendaal slecht verlopen dan kan niemand zich voorstellen dat op 14 december in een restant wedstrijd van 23 minuten tegen DOSKO in Bergen op Zoom, Internos een 4-0 voorsprong weg gaat geven tegen 7 tegenstanders. Het seizoen loopt dus goed voor Internos en het wordt spannend hoe het team uit de startblokken komt na de winterstop, waar de eerste competitie wedstrijd pas op 1 februari is.

Andere (winterstop)activiteiten

Woensdag 11 december is er een toernooi selectie KNVB JO12, regio Limburg/Zeeland/Noord Brabant op de accommodatie vv Internos. De aanvang is om 13:00 uur en duur de hele middag.

Rikavond is er op vrijdag 13 december en begint om 20.00 uur.

Winterstop bierproeverij op 20 december die begint om 20.00 uur in de kantine van Internos inschrijven en betalen kan aan de bar in de kantine of via penningmeester@vvinternos.nl, voor deelname moet je natuurlijk wel 18 jaar of ouder zijn.

Zaterdag 28 december is er weer het jaarlijkse koppel dart toernooi bij Internos. Van elk inschrijvend koppel moet minimaal een persoon lid zijn van Internos om deel te mogen nemen. Inschrijven kan via darteninternos@hotmail.com of sinds maandag vorige week aan de bar. Voor meer informatie kijk op de site www.vvinternos.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief