FOTO STELLA MARIJNISSEN
FOTO STELLA MARIJNISSEN
FOTOALBUM

Top Kinderoptocht op carnavalszaterdag

ETTEN-LEUR – De kinderoptocht van carnavalszaterdag 2020 was ondanks de  weersvoorspellingen een groot succes. In Etten regende het, in Leur was het droog. Het maakte niet uit. De stemming zat erin, de deelnemers hadden het naar hun zin en de toeschouwers genoten.


Zoals gewoonlijk vertrokken om stipt 13.00 uur de deelnemers aan de kindercarnavalsoptocht -  in totaal bijna 200 kinderen met ruim 40 acts – vanaf de Dreef in Etten om op weg te gaan naar Leur. Er werd wat afgedweild en er werden heel wat toontjes aangegeven, of allebei, voordat ze daar arriveerden. Op de plaats van aankomst werden zij verwelkomd door Prins Carolus I met zijn gevolg èn de jeugdraad. Na afloop werden de sleutels voor Ut Zwaajgat officieel overhandigd aan jeugdprinses Nanou door jeugdburgemeester Danu en kreeg Prins Carolus I zijn sleutels, van de voor- èn de achterdeur van Leur, overhandigd door burgemeester Miranda de Vries die nu dus al haar sleutels kwijt is.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES