Afbeelding
Foto: Twitter BOA's Etten-Leur

Mensen klitten ondanks verbod toch bij elkaar: Politie deelt flinke bonnen uit

Door: Monique Jansen OUD 112 Meldingen

ETTEN-LEUR - De politie heeft maandag meerdere bonnen uitgedeeld aan mensen die het samenscholingsverbod in Etten-Leur hebben overtreden. Op verschillende plekken klitten mensen toch bij elkaar. De noodverordening verbiedt iedereen om elkaar op dit moment op te zoeken. 

Agenten en boa's deelden op verschillende plekken bekeuringen tot 400 euro uit. De politie reageert geprikkeld dat het verbod nog altijd niet wordt nageleefd: "Helaas konden sommige mensen zich niet houden aan deze verordening, ondanks de vele waarschuwingen door ons, maar ook de media! Mensen, houd afstand en blijf thuis als het niet nodig is om weg te gaan. De tijd van waarschuwen is voorbij!"

Bij een controle aan de Kraanvogel waren de dienders getuige van een vechtpartij. Vier personen op deze plek kregen niet alleen een boete voor samenscholen. Twee aanwezigen kregen ook nog een prent voor het dragen van een verboden wapen en één voor het niet kunnen tonen van een legitimatiebewijs. Agenten hielden één iemand aan voor het bij zich dragen van harddrugs en softdrugs. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief