KSE pakt uit met eerste grote online schoolquiz

ETTEN-LEUR – Scholengemeenschap KSE houdt de deuren op overheidsbevel al wekenlang gesloten. Leerlingen volgen digitaal les. Dit loopt allemaal gesmeerd, maar het onderwijspersoneel mist de ‘echte contacten.’ Daarom organiseert de school de KSE Quiz op woensdag 20 mei. 


Live vanuit de KSE test quizmaster Mike Siebelink de algemene kennis van de deelnemers. Alles komt voorbij; van film tot sport en van aardrijkskunde tot showbizz. 

“Daarnaast hebben we ook ‘The Masked KSE’er’, stellen docenten vragen vanuit thuis, spelen we ‘wat zie je niet?’ en hebben we nog veel meer andere verrassende elementen. Uiteraard mag een muziekronde en een KSE-ronde niet ontbreken in het avondvullende programma. Iedereen kan dus meespelen; al is het meer dan 30 jaar geleden dat je op de KSE zat.”

Teams vormen

Meespelen kan in teams, maar ook alleen. Teamoverleggen gaan gemakkelijk via online programma’s als Teams of Skype. De quiz volg je op woensdag 20 mei live om 20.00 uur op het Youtube kanaal van de KSE. Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen. Inschrijven doe je op www.k-s-e.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES