Filmpje kijken vanuit de auto bij eerste Etten-Leurse drive-in-bioscoop
Drive-in-bioscoop
Drive-in-bioscoop (Foto: Alexander Vingerhoeds)

Filmpje kijken vanuit de auto bij eerste Etten-Leurse drive-in-bioscoop

ETTEN-LEUR - Vrijdagavond werd voor de eerste keer in Etten-Leur een drive-in-bioscoop georganiseerd. Op het terrein van Blom aan de Hoevenseweg zetten de organisatoren een groot scherm neer en zij stelden een mooi filmprogramma samen. 


Een groep mannen, die oorspronkelijk in de autobranche evenementen organiseert, heeft dit bedacht vanwege het niet doorgaan van hun evenementen door alle coronamaatregelen. Het weekend startte met de familiefilm ET, later op de avond was de populaire film Grease te zien. 

Zaterdag zijn Days of Thunder en The Blues Brothers te zien, op zondag de kinderfilm Pieter Konijn. En het weekend eindigt met Max Verstappen in Oostenrijk. Alles was goed geregeld, met de mogelijkheid om een drankje en hapje te kopen aan de auto. Ook het geluid was professioneel geregeld door een FM zender, waardoor de bezoekers het geluid van de film op de autoradio hoorde.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>