Foto: Frans van der Bom

Klanten komen uit wijde omtrek voor streekproducten bij Groenten van de Boer

Op de Attelakenseweg op Leur bevindt zich Boerderijwinkel ‘Groenten van de Boer’. Marina en Ruud Vermunt zijn al de derde generatie die de prachtige boerderij uit 1897 bewonen.


In en om de boerderij heeft altijd akkerbouw en veeteelt plaats gevonden. De laatste jaren vindt er alleen nog vollegronds groenteteelt plaats en acht jaar geleden werd begonnen met de Boerderijwinkel, waar behalve groenten van de eigen akker ook streekproducten verkocht worden. Zelf zegt Marina hierover: ” Onze filosofie is het verkopen van (zoveel mogelijk) seizoen producten van eigen land en van collega-tuinders. Het beste en allergezondste, voornamelijk uit de regio dus. Het fruit en de groenten worden zo snel mogelijk van het land naar de klant gebracht, waardoor we gegarandeerd verse en kwalitatief hoogstaande producten verkopen. Alle producten in onze winkel zijn bovendien met zorg voor het milieu geteeld en geproduceerd. Eerlijk en heerlijk dus.”

Naast een scala aan groenten en fruit is er in de Boerderijwinkel een groot assortiment van regionale producten zoals bijvoorbeeld, rundvlees uit Etten-Leur, biologisch varkensvlees uit Galder, kip (Chaamse Hoen) uit Hoeven, ijs van de Heidehoeve, meel van Molen de Lelie, aardappelen van eigen akkers, appels en peren uit Fijnaart, Honing uit Strijbeek, jam van de Rith, kersen uit Raamsdonk, eieren uit Huybergen, kaas en zuivelproducten uit Sprundel en zelfs Halderbergs bier. De klanten komen uit de wijde omtrek voor de streekproducten!"

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES