Horecaondernemer? Plaats je website of bezorgsite in de Etten-Leurse Bode!
Foto: Weekblad de Bode

Horecaondernemer? Plaats je website of bezorgsite in de Etten-Leurse Bode!

ETTEN-LEUR - De horecaondernemers hebben helaas de deuren weer moeten sluiten vanwege het coronavirus. Gelukkig zijn de Etten-Leurse ondernemers veerkrachtig. Met bezorging en afhaal proberen zij er komende periode nog het beste van te maken. De Etten-Leurse Bode wil hen daar graag extra aandacht voor geven.


Ben jij een horecaondernemer die het de komende weken (weer) moet hebben van afhaal en bezorging? Dan brengen we je graag onder de aandacht in onze huis-aan-huis krant. 

Insturen

Stuur de naam van je zaak en je website in via http://www.internetbode.nl/steundehoreca  Als je wil mag je ook een leuke foto aanleveren.

Wij publiceren jouw gegevens komende week op een speciale ‘Steun de horeca, zij gaan door-pagina’ in onze krant. Zo stimuleren we hopelijk veel krantenlezers om juist de komende weken extra vaak te kiezen voor een bezorgde of afgehaalde maaltijd!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>