Diploma-uitreiking Judoka's dinsdag 16.00 uur.
Diploma-uitreiking Judoka's dinsdag 16.00 uur. Foto: Cor Schuurbiers

Judo en Jiu Jitsu examens bij Budoschool Cor Schuurbiers in Sporthal de Gong

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Afgelopen dinsdag 8 december waren er weer onze halfjaarlijkse Judo en Jiu Jitsu examens bij Budoschool Cor Schuurbiers in Sporthal de Gong in Etten Leur op dinsdagmiddag vanaf 16.00 uur. Weer een evenement waarbij de ouders helaas iet bij aanwezig mochten zijn vanwege de Corona.

Net als voor de grote vakantie hebben wij het aan moeten passen met het examen. De kinderen vinden het natuurlijk altijd hel erg leuk als de papa’s en mama’s en opa’s en oma’s komen kijken naar het examen maar helaas het mag niet.

Om de ouders toch een beetje te kunnen laten zien wat ze geleerd hebben heb ik veel foto’s en filmpjes gemaakt en deze op YouTube en op Facebook gezet. Ik merkte wel dat het voor de kinderen een veel rustiger examen was dan wanneer de ouders en iedereen mogen komen kijken. Ze waren minder gespannen en voor hun was het wel een gewone judoles alleen meester Cor ging ze filmen. Alle kinderen die met het examen mee mochten doen zijn dan ook geslaagd en willen wij namens Budoschool Cor Schuurbiers dan ook allemaal feliciteren.

Als u dit nu leest, en denkt misschien is dat ook wat voor mijn kind, dan heb ik de hele maand januari gratis les. Voor informatie: info@budoschool-corschuurbiers.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief