Politie zoekt mensen met informatie over schietpartij in de Vioolstraat
Foto: Alexander Vingerhoeds

Politie zoekt mensen met informatie over schietpartij in de Vioolstraat

ETTEN-LEUR - De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over het beschieten van een huis in de Vioolstraat. Dit gebeurde gisteravond rond 20.30 uur. De bewoners van het huis waarschuwden de politie nadat ze plotseling meerdere tikken tegen een raam van hun woning hoorden en er vervolgens kleine inslagen in bleken te zitten.


De politie is op zoek naar mensen met informatie over de schietpartij van gisteravond in de vioolstraat. De politie heeft al een uitgebreid onderzoek ingesteld en geconstateerd dat de woning inderdaad beschoten is. Daarbij raakte gelukkig niemand gewond. Een raam van de woning raakte beschadigd. 

De politie zet het onderzoek voort en komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over dit incident. U kunt de politie bereiken via 0900-8844 en vermelden dat u belt over proces 2021-007505. Blijft u liever anoniem? Deel dan uw informatie via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>