Hoge Neerstraat krijgt er twaalf woningen bij
<p>De Hoge Neerstraat is een inbreidingslocatie.&nbsp;</p>

De Hoge Neerstraat is een inbreidingslocatie. 

(Foto: Jack Konings)

Hoge Neerstraat krijgt er twaalf woningen bij

ETTEN-LEUR - Aan de Hoge Neerstraat 2 in Etten-Leur komt mogelijk ruimte voor de bouw van twaalf woningen. Het gemeentebestuur is positief over dit voorstel en legt het plan dan ook voor aan de gemeenteraad. 


Als de plannen doorgaan, komen er voornamelijk twee-onder-één-kappers en vrijstaande woningen. “Dat past ook in de omgeving”, vertelt De Weert. Verder maken ook minimaal drie starterswoningen onderdeel uit van het project. Het plan had volgens de wethouder wel wat voeten in de aarde. Niet alle buurtbewoners waren er blij mee. “Er zijn veel vragen, maar dat is eigenlijk altijd bij een inbreidingslocatie”, meent De Weert.

Uitbreiden

Bij een inbreidingslocatie wordt een bestaande wijk uitgebreid. In de buurt komen dan extra woningen op een perceel dat nu nog een andere bestemming heeft. Etten-Leur wil de komende jaren honderden huizen bijbouwen. Veel mensen van buiten en binnen Etten-Leur zijn namelijk op zoek naar een nieuwe of andere woning.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/etten-leur&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief