Etten-Leurse Fleur maakt kans op titel ‘Miss Teen of Brabant’
Foto: Len Poppelaars

Etten-Leurse Fleur maakt kans op titel ‘Miss Teen of Brabant’

ETTEN-LEUR - Zeventien is Fleur Smulders, de Etten-Leurse finaliste aan de Miss Teen of Noord-Brabant verkiezing. Op 28 maart 2021 is de finale, welke wordt uitgezonden via Facebook en YouTube. Haar galajurk hangt al klaar, naast haar kleding welke ze in de zorg draagt. Open en vol enthousiasme neemt ze ons mee in haar avontuur. Het begon met een oproep op Social media, welke bij haar moeder in beeld kwam. “Fleur, ik vind dit wel iets voor jou”. Gelukkig won haar enthousiasme het van de opkomende vraag.


Want ondanks dat ze graag bezig is met mode en er graag verzorgd uitziet, stelde ze zichzelf toch eerst de vraag: “Durf ik dit?” Haar enthousiasme om zich te leren presenteren, won het van haar gewoonte om op de achtergrond te zijn. 

Haar conclusie ‘waarom niet’ was het begin van een mooi avontuur, waarbij er tijdens de verkiezing aandacht is voor zowel een mooie binnen- als buitenkant. Op de casting, met maar liefst honderd kandidaten, in het Trivium hotel in Etten-Leur kwam Fleur in het voorjaar van 2020 als een van de dertien finalisten uit de strijd. Na deze voorronde waarbij het jezelf voorstellen, een bikinironde en een Engelstalige vragenronde de onderdelen waren, begon het echte werk.


Challenges vanuit huis
In deze bijzondere tijd, ontvangen alle finalisten challenges voor thuis. Met instructies, gaan de finalisten aan de slag met opdrachten op het gebied van bijvoorbeeld make-up, haar, poseren of catwalk lopen. Iedereen krijgt dezelfde mogelijkheden om zich voor te bereiden., vaak uitgelegd met beeldmateriaal. Haar resultaat legt leggen de finalistenFleur vast in filmpjes en stuurt deze ter beoordeling sturennaar de organisatie. Een van haar favoriete onderdelen?

De make-up challenge, met name het experimenteren met een glamourlook omdat ze hier in het gewone leven niet zo snel de kans voor krijgt. Inzetten voor het goede doel is tevens een van de onderdelen. Op www.actievoorlindafoundation.nl/actie/fleur-smulders kreeg Fleur de mogelijkheid zelf te omschrijven waarom geld ophalen voor gezinnen die dagelijks niet zoveel te besteden hebben, zo belangrijk vindt. De eerder genoemde strijd, voelt overigens niet als een strijd voor Fleur. 

Alle deelnemers steunen elkaar en iedereen reageert blij en enthousiast wanneer één van de deelnemers een challenge wint. In de groepsapp zijn deze felicitaties een grote support. Fleur straalt verder als ze over haar dagelijkse leven vertelt. Een heerlijk druk leven want naast deelnemen aan de verkiezing zit ze nog gewoon op school, loopt ze stage in de zorg en werkt ze in de triage van een zorginstelling. “Werken in de zorg, daar word ik gelukkig van”. 

Deze passie voor de zorg zat er al van jongs af aan in, in de tijd dat ze nog poppenmoeder was droomde ze van een rol als kraamverzorgster. Nu is haar droom ooit als verpleegkundige door het leven te gaan. Dit verwezenlijken van dromen past bij haar motto welke ze graag met de rest van Noord-Brabant deelt: ‘Haal alles uit het leven, je hoeft niet onzeker te zijn. Als je iets echt wilt, stel het niet uit’.

nEtten-Leurse Fleur steunen als publiekslieveling? Sms dan ‘poll Noordbrabant Fleur’ naar 3010 (let op, dit kost 1,10 euro per ontvangen bericht).        

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714693299&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/etten-leur&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief